Tilføj Todoist til browserens sikre liste

• Web

Lær hvordan du bruger cookies korrekt med Todoist i webbrowseren:

Google Chrome

1. Klik på ikonet med tre prikker. Dette åbner menuen.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Vælg Privatliv og sikkerhed.
  4. Klik på Tredjepartscookies.
  5. Scroll ned til bunden, og klik på Tilføj.
  6. Indtast [*.]todoist.com og klik på Tilføj.
  7. Indtast [*.]cloudfront.net og klik på Tilføj.
  8. Genindlæs Google Chrome.
  9. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.

Firefox

1. Åbn Firefoxs Indstillinger.
  2. I venstre side vælger du Privatliv & Sikkerhed.
  3. Klik på knappen Administrerundtagelser… under Cookies og Site Data.
  4. Indtast https://todoist.com og klik på Tillad.
  5. Indtast https://cloudfront.net og klik på Tillad.
  6. Klik på Gem ændringer.
  7. Genindlæs Firefox.
  8. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.

Safari

På nuværende tidspunkt kan du ikke føje tredjeparts-websteder til din sikre liste på Safari. Du kan kun aktivere cookies for tredjeparts-websteder som fx Todoist, eller helt blokere tredjeparts-cookies.

Læs mere om administrering af cookies på Safari.

Microsoft Edge

På nuværende tidspunkt kan du ikke føje tredjeparts-websteder til din sikre liste på Microsoft Edge. Du kan kun aktivere cookies for tredjeparts-websteder som fx Todoist, eller helt blokere tredjeparts-cookies.

Læs mere om, hvordan og hvorfor Microsoft Edge virker på denne måde.