Momsbefriade fakturor och betalningar för Todoist

Om din privata arbetsyta är på Pro-versionen, eller om din teamarbetsyta är på Business-versionen, så kan du läsa mer om hur du kan få momsbefrielse på betalningar som görs via Todoists webbsida.

Om du uppgraderade till en betalversion genom ett köp i appen med Apple eller Google, kontakta då respektive försäljare för att begära en momsåterbetalning.

Varning

Momsbefrielse finns endast tillgängligt för betalningar gjorda i EUR, DKK, SEK eller GBP, för företag som är registrerade i Europeiska Unionen eller Storbritannien.

Lägg till ditt momsregistreringsnummer när du uppgraderar

För att lägga till momsregistreringsnumret direkt när du uppgraderar till en betalversion:

1. Gå till uppgraderingssidan och fyll i din e-postadress samt dina kortuppgifter för betalningen.
  2. Välj Jag köper som ett företag.
  3. Ange dina momsuppgifter.

Ditt pris kommer att ha 0 % skatt och din faktura kommer att ha indikatorn Omvänd skatteskyldighet.

Lägg till ditt momsregistreringsnummer för att få en aktiv prenumeration

För att få en momsbefriad faktura för framtida betalningar så behöver du lägga till momsregistreringsnummer och faktureringsadress på Todoist-kontot innan prenumerationen förnyas.

1. Logga in på Todoist-kontot på https://todoist.com.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka på Prenumeration.
  5. Klicka på Gå till fakturering.
  6. Klicka på Uppdatera uppgifter i faktureringsuppgifter .
  7. Lägg till faktureringsadress och momsregistreringsnummer.
  8. Klicka på Spara för att spara uppgifterna.

Observera

Endast administratörer kan redigera faktureringsuppgifter för Business-team.

1. Logga in på Todoist-kontot på https://todoist.com.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Skrolla ned till din teamarbetsyta.
  5. Klicka på Fakturering.
  6. Klicka på Hantera fakturering.
  7. Klicka på Uppdatera uppgifter i faktureringsuppgifter .
  8. Lägg till faktureringsadress och momsregistreringsnummer.
  9. Klicka på Spara för att spara uppgifterna.

Få hjälp

Om du inte uppgav ditt momsregistreringsnummer innan du blev debiterad och nu behöver en momsbefriad faktura samt återbetalning, kontakta då oss. Glöm inte att lägga till ditt momsregistreringsnummer innan förnyelsen.