Btw-vrijgestelde facturen en betalingen voor Todoist

Als je persoonlijke werkruimte op een Todoist Pro-abonnement zit, of als je teamwerkruimte op een Todoist Business-abonnement zit, kom dan te weten hoe je een vrijstelling van btw kan ontvangen voor de betalingen die via de Todoist-website gemaakt werden.

Als je een betaald abonnement nam via een in-app aankoop met Apple of Google, neem je contact op met de relevante leverancier om een btw-teruggave te verzoeken.

Waarschuwing

BTW-vrijstelling is alleen mogelijk bij betalingen die in EUR, DKK, SEK of GBP gedaan worden, voor bedrijven die in de Europese Unie of het Verenigd Koninkrijk geregistreerd staan.

Het btw-nummer toevoegen bij het upgraden

Om het btw-nummer onmiddellijk toe te voegen bij de upgrade naar een betaald abonnement:

1. Op de upgrade-pagina vul je je e-mailadres en je kaartgegevens in voor de betaling.
  2. Selecteer Ik betaal als bedrijf.
  3. Voer je btw-gegevens in.

Je prijs zal 0% belastingen bevatten en je factuur zal een verlegde btw weergeven.

Het btw-nummer toevoegen bij een actief abonnement

Om een btw-vrijgestelde factuur te krijgen voor toekomstige betalingen, voeg je het btw-nummer en het factuuradres toe aan het Todoist-account voor de hernieuwing.

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.
  5. Klik op Naar facturatie gaan.
  6. In Factuurgegevens, klik op Gegevens bijwerken.
  7. Voeg het factuuradres en het btw-nummer toe.
  8. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.

Notitie

Alleen admins kunnen factuurgegevens voor Business-teams bewerken.

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Scroll naar beneden tot je teamwerkruimte.
  5. Klik op Facturatie.
  6. Klik op Facturatie beheren.
  7. In Factuurgegevens, klik op Gegevens bijwerken.
  8. Voeg het factuuradres en het btw-nummer toe.
  9. Klik op Opslaan om de gegevens op te slaan.

Krijg hulp

Als je geen btw-nummer hebt opgegeven voor de facturatie en je wil hiervoor een btw-vrijgestelde factuur en terugbetaling ontvangen, contacteer ons dan. Vergeet niet om het btw-nummer toe te voegen voor de hernieuwing.