Taken die in de Gmail-extensie aangemaakt werden openen een ander Gmail-account

Als je een taak toevoegt met de Todoist Gmail-extensie, zal de taak worden opgeslagen met de URL van de e-mail die je toevoegt. Wanneer je op dat moment op meerdere Gmail-accounts ingelogd bent, zal Google een nummer aan de URL's toevoegen om te kunnen zien aan welk account de e-mail verbonden is.

Het nummer staat voor de volgorde waarmee je op de accounts bent ingelogd. Het eerste account waarop je inlogt zal een "0" hebben, het tweede account een "1", enzovoort. Dit ziet er zo uit:

Dus als je ingelogd bent op je persoonlijke, werk en freelance Gmail-accounts in deze specifieke volgorde, zien de respectievelijke links er als volgt uit:

(Let op het nummer aan het eind van elke URL.)

Als je opnieuw inlogt op al deze Gmail accounts maar dit keer in een andere volgorde, zullen de nummers met een ander account worden verbonden. Bijvoorbeeld:

Voor de wijziging van de de login-volgorde, verwees de link https://mail.google.com/mail/u/0/#starred/158bf0e7285ae8ad naar een e-mail in het persoonlijke account.

Na de wijziging van de login-volgorde, zal de link nu verwijzen naar het werk-account. Aangezien de link nu een ander Gmail-account opent, is de e-mail niet langer toegankelijk.

Om de link weer te laten werken moet je opnieuw inloggen op je Gmail accounts in dezelfde volgorde die je gebruikte wanneer je de e-mails als taken toevoegde.