Fakturaer og betalinger fritatt fra merverdiavgift for Todoist

Hvis det personlige arbeidsområdet ditt er på Todoist Pro-abonnementet, eller hvis teamarbeidsområdet ditt er på Todoist Business-abonnementet, kan du finne ut hvordan du får fritak fra merverdiavgift for betalingene dine gjort via Todoist-nettstedet.

Hvis du oppgraderte til et betalt abonnement via et kjøp i appen hos Apple eller Google, må du kontakte disse for å be om å få merverdiavgiften refundert.

Advarsel

Fritak for merverdiavgift er kun mulig for betalinger gjort i EUR, DKK, SEK eller GBP for selskaper registrert i EU eller Storbritannia.

Legge til MVA-ID når du oppgraderer abonnementet

For å legge til MVA-ID direkte når du oppgraderer til et betalt abonnement:

1. På oppgraderingssiden fyller du inn e-postadressen og kortinformasjonen for betalingen.
  2. Velg Jeg kjøper som en bedrift.
  3. Skriv inn MVA-informasjonen din.

Prisen din vil ha 0 % MVA, og fakturaen din vil ha en reversert trekk-indikator.

Legge til MVA-ID for et aktiv abonnement

For å få en faktura fritatt for merverdiavgift for fremtidige betalinger, legger du til MVA-ID og faktureringsadresse på Todoist-kontoen før fornyelse.

1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Klikk på Gå til fakturering.
  6. I Betalingsinformasjon klikker du på Oppdater informasjon.
  7. Legg til faktureringsadresse og MVA-ID.
  8. Klikk på Lagre for å lagre informasjonen.

Obs

Kun administratorer kan redigere betalingsinformasjonen for Business-team.

1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Bla ned til teamarbeidsområdet ditt.
  5. Klikk på Fakturering.
  6. Klikk på Administrer fakturering.
  7. I Betalingsinformasjon klikker du på Oppdater informasjon.
  8. Legg til faktureringsadresse og MVA-ID.
  9. Klikk på Lagre for å lagre informasjonen.

Få hjelp

Hvis du ikke oppga en MVA-ID før du ble trukket, og du ønsker en faktura uten merverdiavgift og refusjon av det betalte beløpet, kontakter du oss. Ikke glem å legge til MVA-ID-en før fornyelsen.