Bruk Ginger Keyboard med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

Ginger Keyboard er et mobiltastatur som lar deg skrive notater, opprette oppgaver, sende e-poster og prate mens du sender meldinger eller driver med e-post.

Denne integrasjonen lar deg få tilgang til og opprette Todoist-oppgaver direkte i hvilken som helst mobilapp der et mobiltastatur kan brukes (eksempelvis direktemeldingsapper og e-postklienter).

Sette opp integrasjonen

1. Aktiver og velg Ginger Keyboard.

Bruke integrasjonen

1. Trykk på haken på Smart Bar øverst på tastaturet ditt.
  2. Trykk på Åpne eller Ny oppgave, og velg Todoist for å åpne appen eller opprette en Todoist-oppgave.

Denne integrasjonen administreres av Ginger. Vennligst kontakt Ginger sin kundestøtte for hjelp.