Bruk ReBoard med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS

ReBoard er en mobiltastatur-app som gir deg tilgang til og lar deg dele dine digitale ting (bilder, dokumenter, oppgaver osv.) mens du skriver en melding eller sender en e-post.

Ved å integrere ReBoard med Todoist, vil du kunne opprette Todoist-oppgaver direkte i hvilken som helst mobilapp der et mobiltastatur kan brukes (eksempelvis direktemeldingsapper og e-postklienter).

Sette opp integrasjonen

1. Installer ReBoard Keyboard-appen på iOS-enheten din.
  2. Åpne ReBoard-appen.
  3. Åpne Kjøp flere handlinger, temaer eller fonter, velg Todoist, og trykk på Kjøp-knappen.
  4. Trykk på Todoist på «Administrer handlinger»-skjermen.
  5. Godkjenn med Todoist-kontoinformasjonen din.

Bruke integrasjonen

1. Trykk på ReBoard-ikonet øverst til venstre.
  2. Skriv inn en forespørsel.
  3. Trykk på Todoist-ikonet.
  4. Velg prosjektet og trykk på Legg til i dette prosjekt-ikonet.

Du kan nå feste Todoist-appen ved siden av command-tasten for raskere tilgang.

Vanlige spørsmål

Denne integrasjonen administreres av ReBoard. Kontakt ReBoard-kundestøtten for hjelp på hello@reboardapp.com.