Feilsøke innloggingsproblemer med Todoist for Windows

Hvis du er logget inn på Todoist for Windows, og nettleseren ikke omdirigerer deg tilbake til appen etter at du har skrevet inn påloggingsinformasjonen din, kan du prøve å følge disse trinnene for å løse problemet:

Trinn 1: Bruk den nyeste versjonen av Todoist

1. Høyreklikk på Todoist-ikonet i systemfeltet.
  2. Velg Avslutt Todoist. Den nye versjonen vil automatisk installeres når appen er lukket.

Trinn 2: Sjekk om popup-vinduer og omdirigeringer er tillatt

Siden plasseringen av disse innstillingene ofte endres, ber vi deg sjekke nettleserens hjelpeside for den oppdaterte måten å slå på popup-vinduer:

Trinn 3: Endre standard nettleser

Endre standard nettleser midlertidig for å se om dette er et problem som er spesifikt for nettleseren.

Les Windows-støttearikkelen om å endre standard nettleser.

Trinn 4: Avinstaller appen og slett hurtigminnet

1. Avinstaller Todoist-appen.
  2. Trykk på Windows + R.
  3. Skriv %APPDATA%/Todoist. Dette åpner Todoist-appmappen.
  4. Slett innholdet i mappen.
  5. Installer Todoist-appen på nytt.

Få mer hjelp

Hvis du fortsatt har problemer med å logge på Todoist for Windows, tar du kontakt med oss. I meldingen din deler du skjermbilder av Todoist-innstillingene, appversjonsnummeret og feilsøkingstrinnene du har prøvd.

For å finne appversjonsnummeret klikker du på Todoist-ikonet i systemfeltet. Versjonsnummeret er ved siden av Se endringslogg.