Skrive ut oppgavene dine

• Beginner
  • Pro
  • Business

Uansett hvor mye du stoler på den digitale gjøremålslisten din, kan det noen ganger være greit å se det hele på fysisk papir. Gjør følgende for å skrive ut gjøremålslistene dine i Todoist:

1. Åpne listen du vil skrive ut: Innboks, I dag, Kommende eller et spesifikt prosjekt, en spesifikk etikett eller et spesifikt filter.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Skriv ut.
  4. (Valgfritt) Klikk på Inkluder kommentarer hvis du også ønsker å skrive ut kommentarene til oppgavene i listen din.
  5. Følg trinnene i utskriftsvinduet, for å skrive ut listen din.

Vanlige spørsmål

Nei. Når du skriver ut i tavlevisning, vil oppgavelisten automatisk skrives ut som en liste. Vi anbefaler derfor at du endrer til listevisning før du skriver ut.

Den enkleste måten å skrive ut alle oppgavene på, er å åpne Vis alle-filteret, og deretter følge instruksjonene for å skrive ut i denne artikkelen.

Merk deg at dette kun kan gjøres direkte via en nettleser:

1. Åpne todoist.com i en nettleser.
  2. Klikk på en oppgave for å åpne oppgavevisningen.
  3. Hold nede Ctrl + P (eller Cmd + P) for å starte nettleserens innebygde funksjon for utskrift.

For å inkludere underoppgavene må du sørge for å utvide dem i listevisningen din. For å gjøre dette klikker du på pilen ved siden av sirkelen for å fullføre for den overordnede oppgaven.