Legg en Todoist-widget til på Android-låseskjermen

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Android

Du kan legge til en Todoist-widget på låseskjermen din, så du raskt kan se kommende oppgaver og legge til nye – uten å måtte låse opp enheten din. Slik gjør du det:

Obs

Støtte for låseskjerm-widgeter ble droppet i Android Lollipop, så dette fungerer kun på versjonene før 5.0.

1. I portrettmodus sveiper du til høyre over den øvre delen av skjermen, frem til du ser +-ikonet. I landskapmodus sveiper du til høyre fra venstre siden av skjermen.
  2. Trykk på +-ikonet. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn PIN, passord eller tegner mønster. Et sett med tilgjengelige widgeter dukker opp.
  3. Trykk på Todoist-widgeten for å legge den til.