ALV-vapaat laskut ja maksut

Jos henkilökohtainen työtilasi kuuluu Todoist Pro -suunnitelmaan tai tiimityötilasi Todoist Business -suunnitelmaan, lue, kuinka saat ALV-vapautuksen Todoist-verkkosivuston kautta suoritetuista maksuista.

Jos päivitit maksulliseen suunnitelmaan tekemällä sovelluksen sisäisen ostoksen Applen tai Googlen kautta, pyydä arvonlisäveron palautusta ottamalla yhteyttä asianomaiseen toimittajaan.

Varoitus

ALV-vapautus on mahdollinen vain euroissa, Tanskan kruunuissa, Ruotsin kruunuissa tai Englannin punnissa suoritettaville maksuille yrityksille, jotka on rekisteröity Euroopan unionissa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

ALV-tunnuksen lisääminen päivityksen yhteydessä

Voit lisätä ALV-tunnuksen suoraan, kun päivität maksulliseen suunnitelmaan seuraavasti:

1. Täytä päivityssivulla sähköpostiosoitteesi ja korttitietosi maksua varten.
  2. Valitse Ostan yrityksenä.
  3. Anna ALV-tietosi.

Maksuihisi sovelletaan 0 %:n verokantaa ja kuitissasi näkyy käänteisen veloituksen ilmaisin.

ALV-tunnuksen lisääminen aktiiviselle tilaukselle

Jos haluat saada ALV-vapaan laskun tulevia maksuja varten, lisää ALV-tunnus ja laskutusosoite Todoist-tiliin ennen uusimista.

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Klikkaa Tilaus.
  5. Klikkaa Siirry laskutukseen.
  6. Klikkaa Laskutustiedot-kohdassa Päivitä tiedot.
  7. Lisää laskutusosoite ja ALV-tunnus.
  8. Tallenna tiedot klikkaamallaPäivitä.

Huomautus

Vain ylläpitäjät voivat muokata Business-tiimien laskutustietoja.

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Klikkaa Asetukset.
  4. Vieritä alas tiimisi työtilaan.
  5. Klikkaa Laskutus.
  6. Klikkaa Hallinnoi laskutusta.
  7. Klikkaa Laskutustiedot-kohdassa Päivitä tiedot.
  8. Lisää laskutusosoite ja ALV-tunnus.
  9. Tallenna tiedot klikkaamallaPäivitä.

Pyydä apua

Jos et antanut ALV-tunnusta ennen veloitusta ja tarvitset ALV-vapaan laskun ja hyvityksen, ota meihin yhteyttä. Muista lisätä ALV-tunnus ennen uusimista.