Tuottavuus-näkymän käyttäminen Todoistissa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Tuottavuus-näkymä on täydellinen paikka tarkistaa suoritettuja tehtäviäsi, seurata, kuinka hyvin saavutat tavoitteesi ja nähdä, kuinka monta karmapistettä olet kerännyt.

Mitä voin nähdä Tuottavuus-näkymässä?

Tuottavuus-näkymän avulla näet, kuinka monta tehtävää olet suorittanut päivittäin tai viikoittain, kuinka pitkälle olet edistynyt päivittäisessä tai viikoittaisessa tavoitteissa ja minkä projektien parissa olet työskennellyt eniten.

Voit myös tarkistaa Karmasi, joka on Todoistin pistejärjestelmä, joka palkitsee tehtävien suorittamisesta, tavoitteiden saavuttamisesta ja monesta muusta asiasta.

Tuottavuus-näkymän käyttäminen

Aloitetaan katsomalla tuottavuuttasi:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa nimeäsi avataksesi Tuottavuus-näkymän.

Suoritettujen tehtävien katseleminen

Ensimmäinen asia, jonka näet Tuottavuus-näkymässä, on kuinka monta tehtävää olet suorittanut yhteensä, jossa on linkki Suoritetut tehtävät. Klikkaa tai napauta tätä vaihtoehtoa nähdäksesi viime aikoina suorittamasi tehtävät.

Päivittäiset ja viikoittaiset tavoitteet

Tuottavuus-näkymän keskellä näet, kuinka monta tehtävää olet suorittanut tänään ja oletko saavuttanut päivittäisen tavoitteesi.

Jos et enää halua seurata päivittäisiä tavoitteita, siirry Tuottavuus-asetuksiin ja poista se käytöstä asettamalla päivittäisen tavoitteen arvoksi 0.

Päivittäisten tavoitteiden lisäksi Todoist seuraa viikoittaisia tavoitteitasi. Voit tarkastella viikkotavoitetta klikkaamalla Tuottavuus-kohdan Viikoittainen-välilehteä. Näet, kuinka monta tehtävää olet suorittanut tällä viikolla ja kuinka pitkälle olet edistynyt viikoittaisessa tavoitteessasi.

Oletuksena päivätavoitteesi on 5 ja viikoittainen tavoitteesi 25. Voit kuitenkin muokata näitä milloin tahansa verkko-, Windows- tai macOS-sovelluksessa Karman tavoitteet ja asetukset - tai Muokkaa tavoitetta -linkkien kautta.

Pikavinkki

Vilkaise päivittäisen tavoitteesi etenemistä katsomalla oikeassa yläkulmassa olevaa pientä ympyräkaaviota.

Tavoitteiden alapuolella voit tarkistaa putkesi. Putkesi sisältää peräkkäin saavutettujen päivien tai viikkojen tavoitteiden määrän. Näet myös pisimmän putkesi pysyäksesi motivoituneena.

Suoritettujen tehtävien yhteenveto

Jotta saisit käsityksen siitä, minkä projektien parissa olet työskennellyt eniten, voit tarkastella suoritettujen tehtävien yhteenvetoa viimeisten seitsemän päivän ajalta.

Huomautus

Voit myös nähdä tehtävän jakautumisen viimeisten neljän viikon aikana Viikoittainen-välilehdessä-

Värit edustavat projektien värejä, joissa on suoritettuja tehtäviä. Pystysuuntainen harmaa viiva edustaa päivittäistä tavoitettasi.

Karma

Kun olet onnistuneesti suorittanut tehtäviä ajoissa, ansaitset karmapisteitä ja saavutan uusia Karma-tasoja. Näet nykyisen karmapisteesi ja -tasosi valitsemalla Tuottavuus-näkymässä Karma-välilehti.

Lue lisää karmapisteistä ja siitä, miten ansaitset niitä.

Tuottavuus- ja Karma-asetukset

Voit muuttaa tuottavuuden tai Karman asetuksia valitsemalla Karma-kohdan asetuksissa:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Klikkaa Tuottavuus. Nyt voit:
    • Kytkeä Karma-ominaisuuden päälle ja pois päältä kokonaan käyttämällä Todoist Karma -kytkintä.
    • Muuttaa päivä- ja viikkotavoitteitasi.
    • Pitää taukoa Karmasta minä tahansa viikonpäivänä klikkaamalla päivää Vapaapäivät-kohdan alla (näinä päivinä et kerää karmaa, etkä menetä päivittäistä tai viikoittaista putkeasi. Voit esimerkiksi valita lauantain ja sunnuntain, joten vain arkipäivät vain lasketaan, etkä menetä putkiasi viikonlopun aikana.
    • Kytkeä Lomatilan päälle Lomatilan vaihtokytkimellä (tavoiteputki ei katkea, kun otat lomaa Todoistista).

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia Tuottavuus-näkymän määrittämisessä tai käytössä, ota meihin yhteyttä.