Habit Tracker -laajennuksen käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Verkkoversio
  • macOS
  • Windows 10
  • Linux

Luo pysyviä tapoja ja paranna johdonmukaisuuttasi Habit Tracker -laajennuksella.

Suoritettuasi toistuvia tehtäviä, tarkastele edistymistäsi tehtävän kuvauksessa. Suoritushistoriasi löytyy tehtävän kommenteista, jotta voit arvostaa kovaa työtäsi ja juhlistaa pieniä voittoja.

Habit Tracker seuraa tehtäviä, joilla on joko päivittäinen tai tietty toistuva eräpäivä. Jos tehtävä erääntyy, sitä lykätään tai ajoitetaan uudelleen toiselle päivälle, Habit Tracker nollaa tavoiteputkesi.

Laajennuksen määrittäminen

1. Kirjaudu Todoistiin osoitteessa https://todoist.com tai työpöytäsovelluksissa.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Klikkaa Inegraatiot-välilehteä.
  5. Klikkaa Selaa Integraatiot-asetusten yläosassa.
  6. Valitse integraatioluettelosta Habit Tracker.
  7. Klikkaa Add.
  8. Klikkaa Vahvista.

Kun käytät laajennusta ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään todentamaan Todoist-tilisi.

Laajennuksen käyttäminen

1. Klikkaa mitä tahansa tehtävää avataksesi tehtävänäkymän.
  2. Klikkaa tehtävänäkymän oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  3. Klikkaa Track habit.

Tehtävän kuvaus näyttää edistymisesi. Suoritushistoria kirjataan tehtävän kommenttiin.

Laajennuksen poistaminen

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa Inegraatiot-välilehteä.
  4. Klikkaa Habit Tracker.
  5. Valitse Poista.
  6. Vahvista klikkaamalla Poista.

Huomionarvoista

• Vältä oman kuvauksen lisäämistä seurattavaan tehtävään. Habit Tracker -laajennus korvaa sen.
  • Jokainen uusi tavoiteputki alkaa nollasta. Putken alkamisnumeroa ei ole mahdollista asettaa.
  • Jos lomatila on päällä, Habit Tracker pitää kirjaa edistymisestäsi.

Pyydä apua

Jos sinulla on ongelmia Habit Tracker -laajennuksen käytössä, ota meihin yhteyttä.