IFTTT:n käyttäminen Todoistin kanssa

• Beginner
  • Pro
  • Business

IFTTT:n (If This Then That, suom. Jos tämä sitten tuo) avulla voit luoda tehokkaita yhteyksiä (tunnetaan myös nimellä "applets") erilaisiin sovelluksiin ja palveluihin, kuten tallentaa suoritetut tehtävät Google Sheetsiin, lisätä tykätyt twiitit Todoist-tehtäviksi tai luoda uusi tehtävä, kun sinulle on määrätty GitHub-ongelma.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Todoistin IFTTT-kanava ja aktivoi se IFTTT-tililläsi.
  2. Avaa aktivoitava applet ja klikkaa Connect-painiketta.
  3. Luo IFTTT-tili noudattamalla ohjeita.
  4. Kun olet muokannut applettia, klikkaa Save.

Integraation käyttäminen

Linkitä Todoist-tilisi yli 200 kanavien kanssa, mukaan lukien Pocket, Evernote, Facebook, Slack, X, Fitbit ja monet muut.

Pikavinkki

Voit nyt valita tehtäviä tietyistä osioista appletin laukaisimina sekä saada IFTTT-integraation lisäämään uusia tehtäviä valitsemiisi projekteihin ja osioihin.

UKK

1. Avaa Integraatio-välilehti.
  2. Klikkaa IFTTT-integraation vieressä olevaa X-kuvaketta.
  3. Klikkaa OK vahvistaaksesi.

Valitettavasti tämä on tunnettu rajoitus. IFTTT tallentaa uuden eräpäiväneikä eräpäivää, joka oli silloin, kun toistuva tehtävä suoritettiin. Näin käy myös, jos suoritat tehtävän ennen sen eräpäivää tavallisessa tai toistuvassa tehtävässä.

Pahoittelemme aiheutunutta haittaa. Tiimi etsii ratkaisua tähän rajoitukseen.

Valitettavasti se on IFTTT-infrastruktuurin nykyinen rajoitus. Tehtävien ja muistiinpanojen synkronointi voi kestää hetken, esim. kun lisäät appletin Evernoten ja Todoistin toiminnan synkronoimiseksi.