Evernote ja Todoist -yhteyden käyttäminen IFTTT:n kanssa

• Business
  • Beginner
  • Pro

IFTTT-yhteydet ovat IFTTT:n applettien kehittyneempi muoto. Toisin kuin Appletit, jotka rajoittuvat yksinkertaisiin "jos tämä sitten tuo" -käynnistimiin ja -toimintoihin, Yhteydet mahdollistavat täydelliset integraatiot palvelujen välillä ja voivat siten käyttää useita kyselyitä, käynnistimiä ja toimintoja samanaikaisesti.

Evernote ja Todoist -yhteys auttaa sinua pysymään järjestyksessä luomalla uusia Todoist-tehtäviä aina, kun lisätään Evernote-muistiinpano, jossa on tietty tunniste. Se luo myös uusia Evernote-muistiinpanoja, kun luodaan Todoist-tehtäviä, joilla on tietty tunniste.

Integraation määrittäminen

1. Avaa Todoistin IFTTT-kanava ja aktivoi se IFTTT-tililläsi.
  2. Valitse Sync Evernote and Todoist -yhteys.
  3. Valitse Connect Evernote.
  4. Lisää yhteys noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.
  5. Valitse Save.

Integraation poistaminen

1. Avaa Integraatiot-välilehti.
  2. Klikkaa IFTTT-integraation vieressä olevaa X-kuvaketta.
  3. Vahvista klikkaamalla OK.