Brug Todoists opsætningsskabeloner

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

En opsætning inkluderer projekter, filtre og etiketter, som du kan kopiere til din konto og begynde at justere på den måde, der passer dig bedst.

Har du brug for en idé til en arbejdsgang til at organisere dine arbejds- og personlige opgaver? Vi har forberedt adskillige opsætninger til at hjælpe dig i gang med Todoist, eller få en idé om, hvordan du kan klare dine opgaver.

Bemærk

• Opsætningsskabeloner er i øjeblikket tilgængelige på engelsk. Vi arbejder på at gøre dem tilgængelige på andre understøttede sprog. 🤞
  • Hver skabelon har en beskrivelse og en demovideo til at guide dig gennem, hvordan du bruger den.

Brug en opsætning

1. Klik på tilføjelsesikonet i sidebjælken for at oprette et projekt.
  2. Vælg Gennemse skabeloner.
  3. Vælg kategorien Opsætning i sidebjælken til venstre.
  4. Klik på en opsætning, som du gerne vil have vist. Du kan forhåndsvise indholdet af projekter, filtre og etiketter i denne opsætning.
  5. Klik på Kopier opsætning for at tilføje denne opsætning til din Todoist-konto.

Fjern en opsætning

Det viser sig, at en opsætning ikke passer godt til din arbejdsgang.

Hvis du vil fjerne hele opsætningen, efter at den er blevet føjet til din Todoist-konto, skal du slette projektet, filteret og etiketten individuelt.

FAQ

Nej, det er kun muligt at kopiere hele opsætningen. Når du først har importeret det, kan du slette elementer, der ikke passer til din arbejdsgang.

Desværre er det ikke muligt at fortryde dette trin. Hvis du beslutter dig for at fjerne den, skal du slette de eksporterede projekter, filtre og etiketter individuelt.