Brug Produktivitet-visningen i Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Produktivitet -visningen er det perfekte sted at gennemgå dine udførte opgaver, følge op på hvor god du er til at nå dit mål og se, hvor mange Karma-point du har optjent.

Hvad kan jeg se i produktivitetsvisningen?

I Produktivitetsvisningen kan du se, hvor mange opgaver du har udført dagligt og ugentligt, hvor meget fremskridt du har opnået på dine daglige og ugentlige mål og hvilke projekter du arbejder mest på.

Du kan også gennemgå din Karma, som er et pointsystem i Todoist, der belønner dig for at udføre opgaver, nå mål osv.

Sådan bruger du Produktivitetsvisningen

Lad os starte med at tage et kig på din produktivitet:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på dit navn for at åbne Produktivitet.

Se udførte opgaver

Det første, du vil lægge mærke til i Produktivitet, er, hvor mange opgaver du har udført i alt, hvilket også er et link til Vis alle udførte opgaver. Klik eller tryk på dette for at se, hvilke opgaver du har udført for nyligt.

Daglige og ugentlige mål

Centralt placeret i Produktivitet kan du se, hvor mange opgaver du har udført i dag, og om du har nået dit daglige mål.

Hvis du ikke længere ønsker at følge daglige mål, skal du gå til indstillingerne for Produktivitet og sætte værdien af det daglige mål til 0 for at slå det fra.

Udover de daglige mål holder Todoist også styr på dine ugentlige mål. Du kan se det ugentlige mål ved at klikke på fanen Ugentlig i Produktivitet. Du kan se, hvor mange opgaver du har udført i denne uge, og hvor langt du er nået i forhold til dit mål.

Som standard er dit daglige mål sat til 5 og dit ugentlige mål 25. Du kan dog til enhver tid redigere disse på apps til web, Windows eller macOS via linket Mål og indstillinger for Karma eller Rediger mål links.

Kvik-tip

Få en hurtig status på dit daglige mål ved at kigge på det lille cirkeldiagram i øverste højre hjørne af din konto.

Under dine mål kan du tjekke din stribe. Din stribe er antallet af dage eller uger i træk, hvor du har nået dit mål. Du vil også kunne se din længste stribe for at holde dig motiveret.

Oversigt over udførte opgaver

For at få en ide om hvilke projekter, du arbejder mest på, kan du tage et kig på en oversigt over opgaver, du har udført i løbet af de sidste 7 dage.

Bemærk

Du kan også se en oversigt over opgaver de sidste 4 uger under fanen Ugentlig.

Farverne repræsenterer farverne på de projekter, hvor du har udført opgaver. Den lodrette grå linje repræsenterer dit daglige mål.

Karma

Når du udfører opgaver til tiden i Todoist, får du Karma-point og opnår nye Karma-niveauer. Du kan se dine nuværende Karma-point og -niveau ved at vælge fanen Karma i Produktivitet.

Lær mere om Karma-point, og hvordan du optjener dem.

Produktivitet- og Karma-indstillinger

Skift dine produktivitets- og Karma-indstillinger i menuen Karma under Indstillinger:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet. Du kan nu:
    • Tænde eller slukke helt for Karma ved hjælp af Todoist Karma -skydeknappen.
    • Ændre dine daglige og ugentlige mål
    • Holde en pause fra Karma på en vilkårlig dag i ugen ved at klikke på den pågældende dag under Fridage (på disse dage optjener du ikke Karma og mister ikke dine daglige/ugentlige striber. Du kan fx slukke lørdag og søndag, så du kun holder styr på opgaver i løbet af ugen og ikke mister dine striber i weekenden).
    • Slå ferietilstand til ved at bruge skydeknappen for Ferietilstand (du bryder ikke din stribe, mens du holder fri fra Todoist).

Få hjælp

Hvis du har problemer med at konfigurere eller bruge Produktivitet-visningen, bedes du kontakte os.