Introduktion til Karma

• Begynder
  • Pro
  • Business

Når du udfører opgaver til tiden i Todoist, får du Karma-point og opnår nye Karma-niveauer.

Du kan se nuværende Karma-point og -niveau ved at vælge fanen Karma i visningen Produktivitet på enhver platform.

Læs videre for yderligere oplysninger!

For at lære mere om de forskellige Karma-niveauer, og hvilke handlinger der giver dig point, kan du klikke på Om Karma-niveauer i visningen Produktivitet.

Når du når en Karma-rang som Guru, låses der op for et nyt og hemmeligt tema på din konto.

For at se, hvordan du har akkumuleret Karma-point i løbet af den sidste uge, kan du tage et kig på din Karma-tendens.

Karma-symbolHvad det betyder
KarmaAddFill16pt_2x.pngDu tilføjede nye opgaver.
KarmaCompleteFill16pt_2x.pngDu udførte opgaver.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.pngDu brugte avancerede funktioner.
KarmaSignupFill16pt_2x.pngDu nåede dine daglige eller ugentlige mål

For at ændre dine Karma-indstillinger, daglige mål med mere, skal du bruge indstillingerne for Produktivitet.

Sådan optjener eller mister du Karma

• Du tilføjer opgaver.
  • Du udfører opgaver til tiden.
  • Du bruger avancerede funktioner som etiketter, tilbagevendende forfaldsdatoer og påmindelser.
  • Du når selvopstillede mål for antallet af opgaver, du ønsker at udføre enten dagligt eller ugentligt.
  • Du opnår løbende "striber" ved at nå dine mål flere dage/uger i træk.

Karma-point tilføjes i løbet af dagen. Ydermere, jo højere Karma-niveau du har, jo færre point vil blive uddelt.

• Du har opgaver, der har overskredet forfaldsdatoen med 4 dage eller mere.

Kvik-tip

Du kan ændre dine Karma-indstillinger for at tilpasse dine daglige og ugentlige opgavemål, vælge hvilke dage i ugen, der ikke tæller i forhold til disse mål (såsom weekender) og slå ferietilstand til, så dine striber ikke brydes, mens du er væk.

Aktiver eller deaktiver Karma

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Brug Todoist Karma -skydeknappen til at slå Karma-funktionen til eller fra.
  5. Klik på Opdater.

Hvis du ikke har gavn af at bruge de daglige og ugentlige mål, kan du deaktivere dem ved at sætte målene til 0. Målene vil altid blive udført og vil ikke komme i vejen for dig.

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Skift Daglige opgaver til 0.
  5. Skift Ugentlige opgaver til 0.
  6. Klik på Opdater.

FAQ

Sørg for at vælge, hvilke dage du ikke vil arbejde med dine opgaver; dine fridage.

Hvis du er væk i en længere periode, skal du blot slå ferietilstand til. På den måde forbliver dine striber og Karma intakte, selv når du ikke når dine daglige eller ugentlige mål. Husk blot at slå det fra igen, når du er vendt tilbage og igen ønsker at optjene Karma-point.

Du finder begge disse valgmuligheder på vores apps til web, Windows eller macOS ved at gøre følgende:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Produktivitet.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en funktion til at nulstille din Karma, men du kan kontakte os, så vi kan gøre det for dig. Din Karma vil blive nulstillet til en standard-score på 50 point.

Nej, Todoist tjekker målet, hver gang en bruger udfører en opgave. Hvis du ændrer målet til et lavere tal og ikke udfører nogen anden opgave, vil din stribe blive brudt. En løsning ville være at udføre mindst én opgave mere for at nå dit mål.