Varför kan jag inte komma åt en bifogad fil?

Om du har problem med att komma åt en fil som är bifogad i en uppgift eller ett projekt, så kan du pröva att följa felsökningsstegen här nedan:

Se till att du åtkomst till projektet där filen ligger

Om du för närvarande inte är tillagd i projektet där filen ligger, så kan du be någon i det projektet att bjuda in dig till projektet.

Logga in på ditt Todoist-konto i en webbläsare

Bifogade filer öppnas i en webbläsare, även om du använder Todoist i en datorapp.

Det innebär, att om du inte är inloggad på Todoist i din webbläsare, så kommer du kanske inte att kunna öppna filen.