Att använda Zendesk med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Zendesk är en kundtjänstapplikation, som ofta används av företag för att hålla reda på och besvara kundfrågor. Genom att integrera Todoist med Zendesk, så kan du skapa Todoist-uppgifter från Zendesk-ärenden på ett enda klick.

Efter att du har lagt till integrationen till din Zendesk-organisation, så kommer du att se Todoist-ikonen i sidolisten med ärenden. Med ikonen så kan du skicka en uppgift direkt till din inkorg i Todoist.

Hur man installerar integrationen

Varning

För att kunna lägga till Todoist-appen i din Zendesk-organisation, så behöver du vara administratör.

1. Gå till Todoists integrationsregister i Zendesks Marknad.
  2. Klicka på Installera.
  3. Välj vilken organisation som du vill installera appen för, i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på Installera igen.
  5. En ny sida kommer att öppnas. Klicka på Installera igen.
  6. Nu är du klar! Du kommer nu att se Todoist-ikonen i sidolisten när du tittar på ärenden i Zendesk.

Hur man använder integrationen

1. Öppna ett Zendesk-ärende.
  2. Klicka på Appar längst upp till höger. Detta kommer att öppna en vy med alla dina installerade integrationer.
  3. Om detta är första gången som du använder integrationen, så kommer du att bli ombedd att logga in i Todoist och tillåta åtkomst.
  4. Klicka på Lägg till uppgift. En uppgift kommer att läggas till i din Todoist-inkorg, med rubriken Zendesk: ärendenamn. Om ditt ärende till exempel heter Faktureringsfråga, så kommer motsvarande Todoist-uppgift att heta Zendesk: Faktureringsfråga.
  5. (Valfritt) Klicka på Se uppgift i Zendesk, för att komma direkt till uppgiften i Todoist.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Zendesk med Todoist längre, så kan du ta bort integrationen såhär från din Zendesk-organisation:

Varning

Du måste vara administratör i din Zendesk-organisation för att kunna avinstallera integrationer.

1. Öppna din organisations administratörsvy för Zendesk.
  2. Klicka på Hantera under Appar.
  3. Nu borde du komma till Mina appar-vyn. Håll muspekaren över Todoist-ikonen och klicka på Inställningsikonen.
  4. Välj Avinstallera.