Att använda WebWork Tracker med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

WebWork Tracker är en produktivitetsmätare som hjälper dig att hålla ordning på ditt dagliga arbetsflöde.

Genom att integrera WebWork Tracker med Todoist, så kan du spåra hur mycket tid som du lägger ned på specifika uppgifter eller projekt, samt beräkna hur mycket tid som du behöver till framtida uppgifter och projekt.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på ditt konto i WebWork Tracker.
  2. Klicka på "Settings" längst upp till höger.
  3. Välj "Integrations" i rullgardinsmenyn.
  4. Leta upp Todoist i listan över integrationer och klicka på "Todoist settings".
  5. Klicka på "Connect".
  6. Välj "Agree", när du blir ombedd att ge WebWork Tracker tillåtelse att ansluta till ditt Todoist-konto.
  7. Nu borde du automatiskt komma tillbaka till listan över integrationer. Klicka på "Todoist settings" igen.
  8. Välj vad du vill importera, samt om du vill importera automatiskt eller ej.
  9. Klicka på "Import".

Att använda WebWork Tracker-integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda WebWork Tracker med Todoist på, gå till WebWork Trackers Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med WebWork Tracker längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på ditt konto i WebWork Tracker.
  2. Klicka på "Settings" längst upp till höger.
  3. Välj "Integrations" i rullgardinsmenyn.
  4. Leta upp Todoist i listan över integrationer och klicka på "Todoist settings".
  5. Klicka på "Disconnect".

Den här integrationen hanteras av WebWork Tracker. Vänligen kontakta WebWork Trackers kundtjänst för att få hjälp.