Använd Todoist när du är offline

Att använda Todoist offline är ett bra sätt att hålla sig organiserad var som helst, när som helst.

Todoists offlineläne aktiveras automatiskt så fort du inte har internetåtkomst.

Eventuella ändringar som du gör i Todoist medan du är offline, kommer automatiskt att synkas med servern så fort du återansluter till internet.

Innan du går i offlineläge behöver du se till att du är inloggad på ditt Todoist-konto, eftersom du inte kan logga in på appen när du är offline. Du behöver också se till att appen är öppnad, om du använder webb- eller datorversionen.