Använd Todoist-mallar

• Business
  • Gratis
  • Pro

• Webben
  • macOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Bläddra bland, sök efter och importera mallar direkt från Todoist.

Med Todoist-mallar kan du optimera dagordningen för jobbets nästa möte, prova en ny produktivitetsmetod, förbättra din studieplanering och upptäcka flera andra användbara arbetsflöden.

Använd en mall

1. Gå till valfritt Todoist-projekt och klicka på ikonen med tre punkter längst upp till höger, eller klicka på + plustecknet för att lägga till ett nytt projekt i sidomenyn. Detta öppnar en meny.
  2. Klicka på Bläddra igenom mallar.
  3. Använd sökfältet för att hitta en specifik mall, eller skrolla nedåt för att bläddra igenom listan med mallar.

1. Välj vilken mall som du vill använda.
    2. Klicka på Kopiera till Mina projekt. Då läggs mallen till som ett nytt projekt i din arbetsyta Mina projekt.

Skapa en mall utifrån ditt projekt

För att skapa en mall utifrån dina egna projekt, så kan du exportera projektet som en länk eller CSV-fil. Spara den här länken eller CSV-filen på en säker plats, om du skulle behöva den.

Använd mallen genom att importera den till ett nytt projekt.

Få hjälp

Om du har problem med att använda mallar i Todoist, eller skapa mallar utifrån ett eget projekt, kontakta då oss.