Använd uppläggsmallar i Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben
  • macOS
  • Android
  • Windows 10

Ett upplägg innehåller projekt, filter och etiketter som du kan direktkopiera in i ditt konto och anpassa det precis som du vill ha det.

Behöver du inspiration för arbetsflöden som kan ge dig bättre ordning på uppgifter för jobb och fritid? Vi har tagit fram flera upplägg som kan hjälpa dig att komma igång med Todoist, eller få nya idéer på hur du kan hantera dina uppgifter.

Observera

• För närvarande finns uppläggsmallarna endast tillgängliga på engelska. Vi jobbar på att göra dem tillgängliga på fler språk snart. 🫶
  • Alla mallar har en beskrivning och en demovideo som går igenom hur man använder den.

Använd ett upplägg

1. Klicka på tilläggningsikonen i sidomenyn för att skapa ett projekt.
  2. Välj Bläddra igenom mallar.
  3. Välj Uppläggskategorin i sidomenyn till vänster.
  4. Klicka på ett upplägg som du vill förhandsgranska. Du kan granska innehållet i projekt, filter och etiketter i det här upplägget.
  5. Klicka på Kopiera upplägg för att lägga till det i ditt Todoist-konto.

Ta bort ett upplägg

Om du vill ta bort ett upplägg när du har lagt till det i ditt Todoist-konto så behöver du individuellt radera dess projekt, filter och etiketter.

Vanliga frågor

Nej, det går bara kopiera hela upplägget. När du har importerat det så kan du radera objekt som inte passar in i ditt arbetsflöde.

Tyvärr går det inte att ångra det steget. Om du vill ta bort det, så behöver du individuellt radera de exporterade projekten, filtren och etiketterna.