Att använda TMetric med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

TMetric är en arbetstidsmätarapp för yrkesverksamma och företag. Genom att integrera TMetric med Todoist, så kan du se hur mycket tid du lägger ned på dina uppgifter.

Observera

Integrationen stöds endast i vår webbapp, inte med Chrometillägget eller i mobilappar.

Installera integrationen

1. Installera TMetric-tillägget som är förknippat med din webbläsare:
  2. Klicka på TMetric-ikonen.
  3. Klicka på inloggningsknappen.

Använd integrationen

För att använda TMetric-integrationen, logga in på Todoist på https://todoist.com.

När du har skapat en ny Todoist-uppgift, eller när du har öppnat en befintlig uppgift, så kan du klicka på TMetrics tidtagarknapp bredvid uppgiften:

Tidtagarknappen ändras frånStart till Stop och visar hur lång tid du har lagt på uppgiften. Det här loggas i ditt TMetric-konto.

Om du har ägar- eller administratörstatus när du först startar tidtagningen, så kommer TMetric att hämta projektnamn automatiskt från Todoist och skapar ett projekt med samma namn i ditt TMetric-konto.

Uppgiften syns på sidan "Tracker" i TMetric-appen. Uppgiftens namn, ID och projekt kommer alla att vara samma som i Todoist.

Du kan snabbt navigera tillbaka till Todoist genom att klicka på uppgiftens ID (i följande fall är ID-numret #70052688):

Få hjälp

Den här integrationen hanteras av TMetric. Om du har problem med att installera eller använda integration, kontakta kundtjänsten för att få hjälp av TMetric på support@tmetric.com.