Använd Trello Power-Ups med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Med Trello Power-Ups kan du lägga till ytterligare funktioner i integrationen som du använder med Trello. Genom att lägga till en Power-Up i din integration mellan Todoist och Trello, så kommer du enkelt att kunna skapa Todoist-uppgifter från dina Trello-kort på bara ett klick.

Varning

För närvarande finns det inget officiellt verktyg för att överföra dina data från Trello till ett Todoist-konto. Om du vill använda Todoist ungefär så som du använder Trello, så kan du prova funktionen Anslagsvyn.

Installera en Power-Up

1. Gå till Trellos Power-Ups-sida.
  2. Klicka på Lägg till Power-Up.
  3. Välj vilken organisation som du vill installera en Power-Up i, i rullgardinsmenyn.
  4. Klicka på Lägg till.
  5. Du har nu en aktiverad Power-Up! Klicka på Gå till tavla för att börja lägga till uppgifter.

Använd en Power-Up

Efter att du har lagt till en Power-Up på din Trello-tavla, så kommer du att se Lägg till i Todoist på alla dina kort. Med denna knapp kan du skicka en uppgift direkt till din inkorg i Todoist.

1. Öppna ett kort på din Trello-tavla.
  2. Klicka på Lägg till i Todoist på kortets högersida.

Om detta är första gången som du använder en Power-Up, så kommer du att bli ombedd att logga in i Todoist och tillåta åtkomst.

En Power-Up kommer att lägga till en uppgift direkt i din inkorg i Todoist, med kortnamnet som uppgiftsnamn. Annan information från kortet, såsom förfallodatum eller etikett, ingår inte i uppgiften. Du behöver lägga till dem manuellt i Todoist-uppgiften.

Snabbtips

Närhelst du vill gå tillbaka till ditt Trello-kort, så kan du klicka på länken i Todoist-uppgiftens namn. Detta kommer att öppna kortet på din Trello-tavla.

Ta bort en Power-Up

Om du inte vill använda en Power-Up längre, så kan du ta bort den från din tavla såhär:

1. Öppna din Trello-tavla.
  2. Klicka på Todoist-ikonen  i tavelmenyn. Detta kommer att öppna Power-Up-menyn.
  3. Klicka på Inaktivera/Disable. Nu kommer din Power-Up att tas bort från tavlan och kommer inte längre att visas på dina kort.

Skapa fler arbetsflöden

Om du vill skapa fler arbetsflöden mellan Trello och Todoist, så kan du använda en av dessa tredjepartsintegrationer: