Använd den magiska länken för att logga in i Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Teamroll

• Administratör
  • Medlem
  • Gäst

Den magiska länken är en unik URL som autentiserar dina inloggningsuppgifter så att du alltid kan logga in utan problem i Todoists datorappar.

Magic Link Help.png

Använd den magiska länken om du inte får ser uppmaningen om att öppna Todoist, eller om du upplever inloggningsproblem i datorapparna:

Observera

Uppdatera Todoist till 8.17.0 eller senare, för att använda den magiska länken när du loggar in i appen. Om du inte har installerat den än, så kan du ladda ned Todoists datorapp.
  1. Öppna Todoists datorapp.
  2. Klicka på Fortsätt i din webbläsare.
  3. Ange inloggningsuppgifterna till ditt Todoist-konto. Då visas en prompt som ber dig att öppna datorappen.
  4. Klicka på Avbryt för att stänga prompten.
  5. Klicka på Prova att använda en magisk länk på inloggningssidan.
  6. Klicka på kopieringsikonen bredvid den magiska länken.
  7. Växla till Todoist-appen.
  8. Klicka på Använd en magisk länk.
  9. Klistra in den magiska länken.
  10. Klicka på Logga in.

Få hjälp

Om du har problem med att logga in i Todoist med den magiska länken, kontakta då oss.