Använd den Dynamiska tilläggningsknappen i Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Använd den Dynamiska tilläggningsknappen på mobila enheter för att skapa uppgifter, underuppgifter eller avsnitt i Todoist. Tryck och dra knappen var som helst i projekten, Idag-vyn eller Kommande-vyn.

Den Dynamiska tilläggningsknappen funkar bara i listlayouten. Den kan inte skapa projekt, filter eller etiketter.

Lägg till en uppgift i Idag-, Kommande-, eller projektvyerna

1. Tryck och dra den Dynamiska tilläggningsknappen till platsen där du vill skapa den nya uppgiften.
  2. Skriv in namnet på uppgiften och lägg till valfria detaljer.
  3. Tryck på skickaknappen för att spara uppgiften.

Lägg till en underuppgift

Kolla att projektet ligger i listlayouten innan du skapar en underuppgift.

Dra sedan den Dynamiska tilläggningsknappen till precis under huvuduppgiften och sedan lite till höger om listan.

Den Dynamiska tilläggningsknappen skapar endast underuppgifter eller avsnitt i projekt.

Lägg till ett avsnitt i ett projekt

1. Tryck och dra den Dynamiska tilläggningsknappen i valfri riktning. Då dyker det upp en avsnittsikon längst ned till vänster på skärmen.
  2. Dra den Dynamiska tilläggningsknappen över avsnittsikonen.
  3. Ange namnet på det nya avsnittet.
  4. Tryck på skickaknappen för att spara avsnittet.

Få hjälp

• Om du föredrar att använda anslagslayout i ett projekt, tryck då på Lägg till uppgift längst ned i listan för att skapa en uppgift.
  • Om den Dynamiska tilläggningsknappen inte svarar eller inte lägger till uppgifter, underuppgifter eller avsnitt, kontakta då oss.