Använd Conversation Starters-tillägget med Todoist

• Webben
  • Windows 10
  • Linux

Observera

Conversation Starters-tillägget finns inte tillgängligt för team och arbetsytor än. Prenumerera på e-post från Todoist för att få reda på när det kommer till ditt team.

Om du regelbundet har möten mellan två perspner, så vet du hur svårt det kan vara att hela tiden komma på nya, intressanta och stimulerande frågor till dagordningen. Med den nya Conversation Starters-tillägget så kan du glömma pinsam tystnad!

Installera tillägget

1. Logga in på Todoist på https://todoist.com eller i datorapparna.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på Integrationer i sidomenyn.
  5. Klicka på Bläddra längst upp i integrationsinställningarna.
  6. I listan över tillgängliga integrationer väljer du Conversation Starters.
  7. Klicka på "Add".
  8. Klicka på Bekräfta.

När du kör tillägget första gången, så kommer du att bli tillfrågad om du vill ge Todoist åtkomst till att lägga till nya uppgifter.

Använd tillägget

Gå till valfritt Todoist-projekt och klicka på ikonen med tre punkter längst upp till höger för att öppna projektmenyn.

Klicka på Lägg till Conversation Starters.

Ta bort tillägget

1. Logga in på Todoist på https://todoist.com eller i datorapparna.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Välj Inställningar.
  4. Klicka på Integrationer i sidomenyn.
  5. Klicka på Conversation Starters.
  6. Välj Ta bort.
  7. Klicka på Ta bort för att bekräfta.

Få hjälp

Om du har problem med att ställa in eller använda Conversation Starters-tillägget, kontakta då oss.