Att använda Sunsama med Todoist

• Business
  • Gratis
  • Pro

• Webben
  • macOS
  • iOS
  • Android

Sunsama är en dagsplanerare som styr upp allt du behöver på en och samma plats. Med den kan du se vad som behöver göras, e-post och uppgifter i en enda lugn och fokuserad vy.

Med den här integrationen så kan du välja ut de viktigaste Todoist-uppgifterna och dra dem till den dagen då du vill jobba på dem och ställa in rimliga mål för vad du vill åstadkomma. När du slutför en uppgift, så kan du bocka av den direkt i Sunsama.

Hur man installerar integrationen

1. Öppna Sunsama.
  2. Välj Todoist i högerpanelen.
  3. Klicka på "Add Todoist".
  4. Godkänn ("authorize") Todoist.
  5. Det var allt! Nu kan du börja använda integrationen.

Hur man använder integrationen

1. Byt vy i Sunsama (t.ex. Idag, Inkorg, etc.) genom att klicka på rullgardinsmenyns pil.
  2. Dra upgifterna som du vill jobba på in i Sunsamas vyer "Task" eller "Calendar".
  3. När en uppgift är slutförd, så klickar du bara på avbockningscirkeln för att slutföra uppgiften.
  4. Slutförandet av uppgifter synkas tillbaka till Todoist.

Snabbtips

För mer infomation om hur man använder alla Sunsamas funktioner, gå då till Sunsamas webbsida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Sunsama med Todoist, längre, så kan du ta bort integration såhär:

1. Öppna Sunsama och klicka på Sunsama längst upp till vänster.
  2. Välj "Workspace Settings".
  3. Sök på Todoist.
  4. Klicka på "Remove".

Den här integrationen hanteras av Sunsama. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Sunsama på support@sunsama.com.