Att använda SaneBox med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

SaneBox är ett e-posthanteringsverktyg som hjälper dig att organisera din inkorg, genom att prioritera inkommande e-post. Genom att integrera SaneBox med Todoist, så kan du träna upp SaneBox till att avgöra vilka e-postmeddelanden som ska göras om till Todoist-uppgifter.

Hur man installerar integrationen

1. Öppna Todoist i ett webbläsarfönster och gå till projektet som du vill använda till att integrera med SaneBox.
  2. Klicka på de tre punkterna längst upp till höger om projektet.
  3. Klicka på E-posta uppgifter till det här projektet.
  4. Klicka på Kopiera till urklipp och klistra in texten i ett dokument.
  5. Radera all text före "add.task" samt all text efter det, inklusive @-tecknet. Till exempel: Emails <add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa@todoist.net> ska kortas ned till “add.task.18288371.2200160675.0f6b5tb3a1681efa”.
  6. Öppna SaneBox.
  7. Tryck på "Menu" längst upp till vänster.
  8. Under "Settings" väljer du "Folders".
  9. Skrolla ned till "DIY Custom Folder" och klicka på "Create".
  10. Ange ett namn på din mapp (till exempel "Todoist") och se till att du har valt "Yes" på frågan "Setup automatic forwarding?"
  11. Klicka på "Continue..."
  12. Öppna rullgardinsmenyn under "Domain or service" och välj Todoist.
  13. Kopiera texten från steg 5 och klistra in den i rutan med "Email address" .
  14. Klicka på "Start forwarding".

Hur man använder SaneBox-integrationen

För att få en fullständig överblick på alla sätt som du kan använda SaneBox med Todoist på, gå till SaneBox Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med SaneBox längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på ditt SaneBox-konto.
  2. Klicka på "Settings" i vänstermenyn.
  3. Klicka på "Folders".
  4. Leta upp mappen som du har valt till att integrera med Todoist och klicka på reglaget bredvid mappen.
  5. Längst ned i popup-fönstret som dyker upp, så skriver du in namnet på mappen som du vill radera.
  6. Klicka på "Remove".

Den här integrationen hanteras av SaneBox. Vänligen kontakta SaneBoxs kundtjänst för att få hjälp.