Att använda Rindle med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Rindle hjälper dig att hålla ordning på dina uppgifter från olika tjänster, på ett och samma ställe Med Rindle-integrationen så kan du lägga till Todoist-uppgifter direkt ifrån Rindle. Oavsett om du skapar en uppgift eller får den tilldelad, så kommer de automatiskt att skickas till Rindle, där de visas i din "Stream".

Så snart en uppgift hamnar i Rindle, så kan du skapa en Rindleuppgift genom att använda Todoistuppgiften, som då kommer att innehålla en länk tillbaka till Todoist.

Hur man installerar integrationen

1. Klicka på "Stream"-ikonen längst upp på skärmen. Den kommer att expanderas och visa din Stream.
  2. Längst upp till höger i din stream, klicka på inställningsikonen.
  3. På skärmen "Active Drops" klickar du på knappen "Add a Drop". Detta startar "Drop Wizard" som tar dig steg för steg genom proceduren.
  4. Välj Todoist.
  5. Klicka på "Authorize" och följ stegen för att ansluta appen till ditt konto.

Hur man använder integrationen

1. Välj en "Drop" och konfigurera den. Du kommer att se en sammanfattning av den Drop som du konfigurerat.
  2. Klicka på knappen "Save Drop". Då kommer du tillbaka till skärmen "Active Drops", där du kan se den Drop som du just lade till.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Rindle. Vänligen kontakta Rindles kundtjänst för att få hjälp.