Att använda Numerics med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS
  • iOS

Numerics är en instrumentpanelsapp med vilken du kan forgme en egen översikt på de prestandamätningar och statistik som är viktigast för dig.

Genom att integrera Todoist med Numerics, så kan du lägga till viktiga data ur ditt Todoist-konto — som t.e.x. din dagliga svit, slutförda uppgifter och kommande uppgifter — till din instrumentpanel.

Observera

Numerics är endast tillgänglig på iOS, iPadOS, Apple TV och watchOS.

Hur man installerar integrationen

1. Öppna Numerics-appen på din iOS- eller iPadOS-enhet och tryck på "My Dashboard".
  2. Tryck på plustecknet (+) längst upp till höger.
  3. Tryck på Todoist.
  4. Välj vilka data som du vill spåra.
  5. Tryck på "Choose Account".
  6. Tryck på plustecknet (+) längst upp till höger.
  7. Ange dina inloggningsuppgifter för Todoist.
  8. När du blir ombedd att ge åtkomst till Numerics att integrera med ditt Todoist-konto, så klickar du på "Agree"..
  9. Ange namnet som du vill använda för kontot och tryck sedan på "Save".

Hur man använder integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda Numerics med Todoist, gå till Numerics Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Numerics med Todoist längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Öppna Numerics-appen på din iOS-enhet.
  2. Tryck på ⓘ informationsikonen längst upp till vänster.
  3. Tryck på "Accounts".
  4. Tryck på namnet som du valde till din Todoist-integration.
  5. Tryck på "Remove".

Den här integrationen hanteras av Cynapse. Vänligen kontakta Cynapses kundtjänst för att få hjälp.