Att använda Notion med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Notion är en allt-i-ett-arbetsyta där du kan skriva, planera och samarbeta med andra, samt skriva anteckningar, hantera projekt, skapa innehåll och mycket mera.

För att få ännu bättre ordning på ditt arbete i Notion, så kan du bädda in Todoist. Genom att göra det så har du inte bara dina projekt nära till hands när du jobbar med innehåll, utan du kommer också att kunna se dina kommande uppgifter bredvid dina anteckningar.

Snabbtips

Du kan även använda 2Sync-integrationen för att skapa en Notion-mall som automatiskt speglar uppgifter från din Todoist-app. När du lägger till en uppgift i Todoist, så visas den genast i Notion och tvärtom.

Installera integrationen

1. Gå till Notion och skriv /embed på en ny rad.
    2. Lägg till ett Embed-block.
    3. Lägg till Todoists inloggningslänk: https://todoist.com/app. Om du hellre vill bädda in en viss vy i Notion, t.ex. vyn för ett projekt, ett filter eller en etikett, så kopierar du bara länken till den vyn i webbappens adressfält och använder lägger till den istället.
    4. Klicka på "Embed link".
    5. Logga in på ditt Todoist-konto med hjälp av din e-post och lösenord. Om du använder ditt Apple-ID, Google-konto, eller Facebook-konto för att logga in, så kan du läsa mer här om hur man lägger till ett lösenord.

Varning

Notion-integrationen stöds inte fullt ut på mobila enheter. För att använda integrationen utan problem, så kan du öppna Notion med en webbläsare och logga in på ditt Todoist-konto.

Ta bort integrationen

För att ta bort det inbäddade Todoist-blocket:

1. Håll muspekaren över det högra hörnet av Todoist-blocket.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter.
  3. Välj Radera.

Få hjälp

Om du har problem med att installera eller använda Notion-integrationen, kontakta kundtjänsten hos Notion för att få hjälp.