Att använda n8n med Todoist

n8n är ett automatiseringsverktyg som installerar anslutningar mellan plattformar, för att förbättra och optimera arbetsflöden.

Genom att integrera n8n med Todoist, så kommer du att kunna ansluta ditt Todoist-konto med en rad olika appar och installera automatiserade arbetsflöden, såsom att utlösa skapandet av en ny Todoist-uppgift när ett nytt ärende läggs till i JIRA, att synka nya Asana-uppgifter till Todoist, eller använda n8n för att skapa dagliga översikter av dina Todoist-uppgifter i Twist.

Hur man använder integrationen

1. Logga in på ditt konto på n8n.cloud.
  2. Installera en Todoist-"node":
    • Ange inloggningsuppgifterna till din Todoist-node
    • Välj ett projekt ur listan i rullgardinsmenyn "Project"
    • Ange uppgiftens innehåll i fältet "Content"
    • Klicka på "Execute Node" för att köra arbetsflödet

Snabbtips

Om du vill veta mer så kan du titta på n8n:s dokumentation eller fråga någon i n8n:s community.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av n8n. Vänligen kontakta kundtjänsten hos n8n för att få hjälp.