Att använda Momentum med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Momentum är ett kostnadsfritt tillägg för Chrome och Firefox, med vilket du kan skapa din egen personliga instrumentpanel. Genom att integrera Momentum med Todoist, kan du skapa och redigera dina Todoistuppgifter ifrån Momentums Todo-funktion.

Observera

Du behöver Momentum Plus för att kunna integrera med Todoist.

Hur man installerar integrationen

1. Öppna din Momentum-instrumentpanel, i antingen Chrome eller Firefox.
  2. Klicka på kugghjulet längst ned till vänster.
  3. Välj "Todo".
  4. Skrolla ned till "Add integration".
  5. Välj Todoist i listan.
  6. Klicka på "Connect".
  7. Ett popup-fönster kommer att öppnas och där blir du ombedd att ge Momentum åtkomst att ansluta till Todoist. Klicka på "Agree".

Att använda Momentum-integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick på alla sätt som du kan använda Momentum med Todoist, gå till Momentums Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med Momentum längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Öppna din Momentum-instrumentpanel, i antingen Chrome eller Firefox.
  2. Klicka på kugghjulet längst ned till vänster.
  3. Välj "Todo".
  4. Skrolla ned till "Integrations".
  5. Håll muspekaren över Todoist.
  6. Klicka på "Disconnect".

Den här integrationen hanteras av Momentum. Vänligen kontakta Momentums kundtjänst för att få hjälp.