Att använda Make med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben
  • iOS
  • Android

Make är ett automatiseringsverktyg som finns tillgängligt på webben, iOS och Android.

Med Make så kan du länka Todoist till hundratals appar såsom Dropbox, GitHub, Telegram, Zendesk och Twitter. Du kan göra “scenarier” för att automatiskt skapa en uppgift i Todoist för Telegram-meddelanden, lägga till nya Zendesk-ärenden som uppgifter i Todoist - och mycket mer!

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på https://www.make.com/.
  2. Klicka på "Create a new Scenario" längst upp till höger.
  3. Sök på Todoist och välj det.
  4. Klicka på "Continue" längst upp till höger.
  5. Klicka på cirkeln med frågetecken.
  6. Klicka sedan på Todoist-ikonen.
  7. Välj något av de tillgängliga alternativen.
  8. Klicka på "Add" i anslutningsfönstret.
  9. Skriv in namnet på anslutningen och klicka på "Continue".
  10. Klicka på "Agree" i popupfönstret.
  11. Fortsätt att fylla i detaljerna för anslutningen och klicka på OK.
  12. Gå längst ned till vänster och klicka på "Run once" för att spara anslutningen.

Hur man använder integrationen

Det finns en uppsjö av sätt att använda den här integrationen på. För att säkerställa att du alltid har den senaste informationen, gå då till Makes sida för Todoist.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med Make längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på https://www.make.com/
  2. Välj "Connections" på sidolisten till vänster.
  3. Klicka på "Delete" till höger om Todoist.
  4. Bekräfta raderingen genom att klicka på knappen igen.
  5. Om du har några aktiva anslutningar, så kommer du att tillfrågas att bekräfta igen i ett popupfönster. Klicka på "Yes" för att bekräfta.

Den här integrationen hanteras av Make. Vänligen kontakta Makes kundtjänst för att få hjälp.