Att använda Mailplane med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• macOS

Mailplane är en e-postklient för macOS. Genom att integrera Mailplane med Todoist, så kan du skapa uppgifter baserade på konversationer i Mailplane.

Hur man installerar integrationen

Goda nyheter! Todoist ansluter redan automatiskt till Mailplane.

Hur man använder integrationen

1. Öppna en konversation i Mailplane.
  2. Markera texten som du vill se i kommentarsfältet i den nya uppgiften. Mailplane kopierar annars hela det aktuella meddelandet om du inte markerar text.
  3. Välj Fil → Spara klipp → Todoist (eller så kan du använda kortkommandot Cmd + Shift + E).
  4. Använd dialogrutan Snabbtilläggning för att skräddarsy uppgiftsdetaljerna och välj sedan Lägg till uppgift för att spara uppgiften till Todoist.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Mailplane. Vänligen kontakta Mailplanes kundtjänst för att få hjälp.