Att använda Klipfolio med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Klipfolio är en webbaserad app med vilken du kan bygga instrumentpaneler för din verksamhet i realtid. Importera dina Todoist-data till Klipfolio för att skapa synlighet i dina viktigaste data och statistik.

Hur man installerar integrationen

Börja med att skaffa en API-token på https://todoist.com:

1. Klicka på din avatar längst upp till vänster i Todoist.
  2. Välj "Integrations".
  3. Kopiera den API-token som visas längst ned på sidan.

Sedan installerar du anslutningen på https://www.klipfolio.com/:

1. På vänstersidan i din "Klipfolio Dashboard", bredvid "Data Sources", klickar du på plustecknet, + symbol.
  2. Till höger, under ytterligare alternativ, klickar du på "REST/URL".
  3. I fältet "Query URL" lägger du till följande adress: https://api.todoist.com/rest/v1/tasks?token=
  4. Klistra in din API-token för Todoist efter “token=”.
  5. Ställ in "Data Format" till JSON.
  6. Ställ in "Encoding" till UTF-8.
  7. Ställ in "Method" till GET.
  8. Klicka på "Get Data".
  9. Klicka på "Continue".
  10. (Valfritt) Ändra namn, lägg till förfallodatum och välj något av de tillgängliga alternativen.
  11. Klicka på Spara.

Hur man använder integrationen

Det finns en uppsjö av sätt att använda den här integrationen på. För att säkerställa att du alltid har den senaste informationen, gå till Klipfolios Hjälpcentral.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Klipfolio. Vänligen kontakta Klipfolios kundtjänst för att få hjälp.

Om du inte vill använda Todoist med Klipfolio längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på https://www.klipfolio.com/
  2. På vänstersidan i din "Klipfolio Dashboard" väljer du "Data Sources".
  3. Klicka på kryssrutan till vänster om Todoist.
  4. Klicka på "Delete" längst upp.