Att använda Ginger Keyboard med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Ginger Keyboard är en mobilapp med tangentbord, med vilket du kan anteckna, skapa uppgifter, skicka e-post och chatta, medans du messar eller mejlar.

Denna integration gör att du kan komma åt och skapa dina Todoistuppgifter direkt från alla mobilappar där det finns ett tangentbord (t.ex. direktmeddelanden och e-postklienter).

Hur man installerar integrationen

1. Aktivera och markera Ginger Keyboard.

Hur man använder integrationen

1. Tryck på på bockikonen längst upp i "Smart Bar" i Ginger Keyboard.
  2. Tryck på "Open" eller "New task" och välj Todoist för att öppna appen, respektive skapa en Todoistuppgift.

Den här integrationen hanteras av Ginger. Vänligen kontakta Gingers kundtjänst för att få hjälp.