Att använda Flock med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

Flock är ett molnbaserat teamsamarbetesverktyg, som du kan använda till att samla och organisera teamets kommunikation - e-post, möten, meddelanden, etc. - på en och samma plats. Genom att integrera Flock med Todoist, så kan du skapa Todoist-uppgifter direkt från en kanal eller ett direktmeddelande medan du använder Flock.

Hur man installerar integrationen

Observera

Även om du kan använda Flock på flera olika plattformar (webb, macOS, Windows, Android och iOS), så kan du endast godkänna integrationen med Todoist via en webbläsare.

1. Logga in på Flock.
  2. Klicka på "Apps" längst ned till höger.
  3. Välj Todoist.
  4. Klicka på Installera.
  5. Klicka på "Add New Configuration".
  6. Klicka på "Authenticate".
  7. När du blir ombedd att ge åtkomst till ditt Todoist-konto, så klickar du på "Agree".

Hur man använder integrationen

För att få en fullständig och aktuell överblick av alla sätt som du kan använda Flock med Todoist på, vänligen gå till Flocks Todoist-sida.

Vanliga frågor

Om du inte vill använda Todoist med Flock längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på Flock.
  2. Klicka på "Apps" längst ned till höger.
  3. Välj Todoist.
  4. Klicka på "Configure".
  5. Klicka på "Delete".
  6. När du blir tillfrågad om du vill radera konfigurationen med Todoist, så väljer du "Yes, delete".