Att använda Exist med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Exist spårar dina vanor och låter dig importera data från apparna som du redan använder, så att du kan spåra varje del av ditt liv. Genom att integrera Exist med Todoist, så kan du skapa en översikt på dina dagliga, veckovisa och månatliga produktivitetsvanor.

Hur man installerar integrationen

1. Logga in på din Exist-instrumentpanel i en webbläsare.
  2. Klicka på "Add a service".
  3. Leta upp Todoist i listan och klicka på "Connect".
  4. När du blir ombedd att ge Exist åtkomst till Todoist, så klickar du på "Agree".

Hur man använder integrationen

För att få en bättre förståelse för alla sätt som du kan använda Exist med Todoist på, gå till Exists Todoist-sida.

Vanliga frågor

Den här integrationen hanteras av Exist. Vänligen kontakta kundtjänsten för att få hjälp av Exist på hello@exist.io.

Hur tar jag bort integrationen?

Om du inte vill använda Todoist med Exist längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på din Exist-instrumentpanel i en webbläsare.
  2. Klicka på ditt Exist-användarnamn längst upp till höger i instrumentpanelen.
  3. Klicka på "Services".
  4. Leta upp Todoist i listan och klicka på "Disconnect".
  5. När du blir ombedd att bekräfta om du vill koppla bort Todoist från Exist, klickar du på "Disconnect".