Att använda Clockify med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Clockify är en tidsspårningsapp, som kan integreras med Todoist när man använder Firefox eller Chrome. Denna integration mäter hur mycket tid du lägger ned på alla uppgifter direkt i Todoist, i Chrome eller Firefox.

Hur man installerar integrationen

1. Installera Chrome-tillägget eller Firefox-tillägget.
  2. Öppna tillägget och logga in på ditt Clockify-konto.

Det var allt! Nu kan du börja använda integrationen.

Hur man använder integrationen

Klicka på Clockify-knappen i Todoist, till vänster om uppgiften på listan. Så snart du är klar med din uppgift, så klickar du bara på Clockify-knappen igen för att stanna tidtagaren.

Om du står i en uppgiftsvy, så kommer Clockify-knappen att visas längst upp till vänster i uppgiftsvyns fönster.

Snabbtips

För mer information om hur man använder Clockify, gå till Clockifys integrationssida för Todoist.

Vanliga frågor

Om integrationen för Todoist inaktiverats någon gång tidigare, så kan man återaktivera den såhär:

1. Öppna Clockify-tillägget.
  2. Klicka på menyikonen längst upp till höger.
  3. Välj "Integrations".
  4. Sök efter Todoist - todoist.com och klicka på kryssrutan till vänster.

Den här integrationen hanteras av Clockify. Vänligen kontakta Clockifys kundtjänst för att få hjälp.

Om du inte vill använda Todoist med Clockify längre, kan du ta bort integrationen såhär:

1. Öppna Clockify-tillägget.
  2. Klicka på menyikonen längst upp till höger.
  3. Välj "Integrations".
  4. Sök efter Todoist - todoist.com och klicka ur kryssrutan till vänster.