Att använda Apiant med Todoist

• Gratis
  • Pro
  • Business

• Webben

Apiant är en automatiseringsapp som finns tillgänglig på webben.

Med Apiant kan du ansluta Todoist till flera appar, så att du kan automatisera delar av ditt arbetsflöde.

Installera integrationen

1. Logga in på https://apiant.com/.
  2. Klicka på "Dashboard" längst upp till höger.
  3. Klicka på Anslutningar.
  4. Klicka på "+ Connect an app".
  5. Gå till fältet "Search Catalogue" och sök på Todoist.
  6. Klicka på Todoist-ikonen.
  7. Klicka på "Agree" i popupfönstret för att godkännna att Apiant får åtkomst till dina Todoist-data.

Använd integrationen

Apiant ger dig flera förbyggda integrationer med Todoist. Såhär gör du för att installera dem:

Varning

Vissa mallar går bara att installera om du har Apiants "Professional Templates"-medlemskap (eller högre).

1. Logga in på https://apiant.com/.
  2. Klicka på "Dashboard" längst upp till höger.
  3. Klicka på Mallar.
  4. Gå till fältet "Search Templates" och skriv Todoist följt av namnet på appen som du vill ansluta till Todoist.
  5. Klicka på förstoringsglaset för att utföra sökningen.
  6. Välj mallen som du vill använda.
  7. Klicka på "Install this Template!" i popupfönstret som öppnas.
  8. Klicka på Installera.
  9. Klicka på OK.
  10. Klicka på reglaget bredvid mallen för att aktivera automatisering.

Ta bort integrationen

Om du inte vill använda Todoist med Apiant längre, så kan du ta bort integrationen såhär:

1. Logga in på https://apiant.com/.
  2. Klicka på "Dashboard" längst upp till höger.
  3. Klicka på Anslutningar.
  4. Klicka på soptunnan till höger om Todoist-anslutningen.
  5. Välj "Disconnect".

Få hjälp

Om du har problem med Apiant-integrationen, kontakta kundtjänsten hos Apiant för att få hjälp.