Uppdatera Todoist till den senaste versionen

Vi släpper versionsuppdateringar regelbundet för att Todoist-apparna ska fungera smidigt. Dessa uppdateringar kan innehålla nya produkter eller säkerhetsfunktioner, förbättringar och buggfixar.

Uppdatera Todoists webbapp

Screenshot 2023-09-05 at 22.21.34.png

För att uppdatera Todoists webbapp

1. Logga in på ditt konto i en webbläsare.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Klicka på "Ny version tillgänglig", om det står så.
  4. Vänta på att uppdateringen installerar sig och för att Todoist ska starta.

Observera

När du uppdaterar Todoists webbapp så behöver du upprepa stegen när du använder Todoist för macOS eller Todoist för Windows.

Öppna Todoists dator- och mobilappar

Uppdateringar av Todoists dator- och mobilappar kan inkludera förbättringar av aviseringar, widgetar, säkerhet eller funktioner som det globala kortkommandot till Snabbtilläggningen.

Om du har laddat ned Todoist för macOS från webbsidan så laddas uppdateringar automatiskt ned i bakgrunden och installeras när du avslutar appen. Appen tar 10 sekunder eller mer på sig att installera uppdateringen.

Om du behöver ominstallera datorappen manuellt:

1. Avsluta Todoist-appen (⌘Q eller Command + Q).
  2. Dra appen från Applikationsmappen till Papperskorgen.
  3. Ladda ned senaste versionen.
  4. Ominstallera Todoist-appen.
  5. Logga in på ditt Todoist-konto.

Om du laddat ned Todoist för macOS, följ då dessa steg för att uppdatera appen manuellt.

Få hjälp

Om du har problem med att uppdatera Todoists webbapp, datorapp eller mobilappar till senaste versionen, kontakta då oss.