Felsök inloggningsproblem med Todoist för Windows

Om du loggar in i Todoist för Windows och din webbläsare inte omdirigerar dig tillbaka till appen efter att du har angett dina inloggningsuppgifter, prova då följande steg för att lösa problemet:

Steg 1: Använd senaste versionen av Todoist

1. Högerklicka på Todoist-ikonen i aktivitetsfältet.
  2. Välj Stäng alla fönster. Den nya versionen kommer automatiskt att installeras när appen är stängd.

Steg 2: Kolla att popupfönster och omdirigeringar är tillåtna

Eftersom de här inställningarna ofta byter plats, så behöver du kolla hjälpsidan i din webbläsare för de senaste sätten att aktivera popupfönster:

Steg 3: Byt din standardwebbläsare

Byt din standardwebbläsare tillfälligt för att se om det finns problem som är webbläsarspecifika.

Läs Windows supportartikel för att byta standardwebbläsare.

Steg 4: Avinstallera appen och radera cache-minnet

1. Avinstallera Todoist-appen.
  2. Tryck på Windows + R.
  3. Ange %APPDATA%/Todoist. Detta öppnar Todoist-appens mapp.
  4. Radera mappens innehåll.
  5. Ominstallera Todoist-appen.

Få mer hjälp

Om du fortfarande har problem med att logga in på Todoist för Windows, kontakta då oss. Bifoga följande i ditt meddelande: skärmavbilder av Todoist-inställningararna, appversionsnummer och felsökningsstegen som du har provat.

Du hittar appversionsnumret genom att högerklicka på Todoist-ikonen i aktivitetsfältet. Versionsnumret står bredvid Se ändringslogg.