Spela in ljudkommentarer i en Todoist-uppgift

• Pro
  • Business
  • Gratis

• Webben

Ljudkommentarer är ett snabbt och enkelt sätt att tillhandahålla information i en uppgift eller ett projekt, när det blir för långt att skriva eller man bara inte har tid.

Varning

Det finns inte stöd för att spela in ljudkommentarer i Todoist för macOS. Använd istället Todoists webbapp, Todoist för Windows, eller mobilapparna för att spela in ljudkommentarer.

Lägg till en ljudkommentar i en uppgift

1. Håll muspekaren över en uppgift och klicka på pratbubblan.
  2. Klicka på mikrofonen.
  3. Klicka på Spela in för att spela in en ljudkommentar. När du är klar, så klickar du på Stopp.

Klicka på Ta om för att spela in din kommentar igen.

4. Klicka på Bifoga för att bifoga den i din kommentar.
  5. Klicka på Kommenteraför att spara ändringarna.

Lägg till en ljudkommentar i ett projekt

1. Öppna projektet som du vill lägga till ljudkommentaren i och klicka på pratbubblan.
  2. Klicka på mikrofonen.
  3. Klicka på Spela in för att spela in en ljudkommentar. När du är klar, så klickar du på Stopp.

Klicka på Ta om för att spela in din kommentar igen.

4. Klicka på Bifoga för att bifoga den i din kommentar.
  5. Klicka på Kommenteraför att spara ändringarna.