Logga in i eller ut från Todoist

Att logga in i eller ut från Todoist är snabbt och enkelt.

Logga in i Todoist

Observera

Om du har aktiverat tvåfaktorsautentisering på ditt konto, så behöver du en kod från din autentiseringsapp för att kunna logga in. Läs mer.

1. Öppna Todoist-appen.
  2. Klicka på Logga in.
  3. Väj hur du vill logga in på ditt konto (det måste vara samma alternativ som du använde för att skapa ditt konto):
    • Klicka på Fortsätt med Google och välj det Google-konto som är förknippat med ditt Todoist-konto
    • Klicka på Fortsätt med Facebook och anslut till ditt Facebook-konto
    • Klicka på Fortsätt med Apple och anslut till ditt Apple-konto
    • Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka på Logga in

Logga ut från Todoist

1. Öppna Todoist-appen.
  2. Klicka på din avatar längst upp till vänster.
  3. Välj Logga ut.