Googles API-policy för Todoist

Todoist använder Googles API:er när du använder ditt Google-konto för att logga in i och använda Todoists appar och tjänster. Vårt användande av information som mottas från Google-API:er kommer att följa Googles API-policy för användardatatjänster, inklusive krav på begränsad användning.

Vänligen se vår Integritetspolicy för detaljer om hur vi sparar dina personuppgifter och data på ett säkert sätt i ditt Todoist-konto.