Anpassa Todoist-navigeringen på mobilen

• Gratis
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Anpassa navigeringsmenyn genom att lägga till vyer som du använder ofta i ditt Todoist-konto. Du kommer åt dem snabbt, så att du kan lägga mer tid på att få jobbet gjort.

Alla vyer som läggs till i navigeringsmenyn tas automatiskt bort från Bläddra-menyn.

1. Tryck på Bläddra längst ned till höger.
  2. Tryck på kugghjulet längst upp till höger.
  3. Välj Navigering.
  4. Tryck på + Lägg till för att lägga till nya flikar i navigeringsmenyn.
  5. Tryck på Redigera längst upp till höger.
  6. Dra flikarna för att ändra ordning på dem, eller ta bort flikar från navigeringsmenyn.
  7. Gå tillbaka för att spara ändringarna.

Få hjälp

Om du har problem med att lägga till en vy eller använda navigeringsmenyn i Todoist, kontakta då oss.